HTML

Némi tandíj-hozzájárulás egy piacképesebb diplomához

Ingyenes felsőoktatás...?

Mennyibe kerül az út a diplomáig (felvételi előkészítő, tandíj, tankönyvek...) az ingyenes felsőoktatásban? Mennyit ér egy diploma? Vagy legyen inkább OKJ?

Ne felejtsd el!

2008.02.13. 15:36 :: detu

Jól van, jól van, jól van! Tudom, hogy baromira odafigyelsz, de azért hadd szóljak most: NE FELEJTSD EL BEKÜLDENI A JELENTKEZÉSEDET! Mintegy két napod van már csak (ha nem is percre pontosan)!
Ha lehet, ne halaszd az utolsó pillanatra, ne kelljen nagyon sietned, mert a sebességtúllépést keményen büntetik! No még nem annyira, mint május 1-től...
Többen azt javasolták ma a különféle rádiócsatornákon, hogy vedd igénybe az ügyfélkaput:
  1. Regisztrálj a www.felvi.hu honlapon!
  2. Jelentkezz be a felvi.hu regisztrációjával!
  3. Lépj az „E-felvételi" linkre!
  4. Olvasd el az oldalt és lépj a „Regisztráció" linkre!
  5. Add meg azt a biztonsági kódot, melyet a regisztráció alkalmával e-mailen kaptál és kattints a „Belépés"-re!
  6. Töltse ki az űrlapot!
  7. Véglegesítsd jelentkezésedet Ügyfélkapu-regisztrációjával. Amennyiben még nem vagy 18, a véglegesítéshez a saját Ügyfélkapu-regisztrációd mellett kell egy 18 év feletti valaki (praktikusan szülő/gondviselő) Ügyfélkapu-regisztrációjával történő belépés is.
A díjak kiegyenlítése banki átutalással, vagy online bankkártyás fizetéssel lehetséges. Ha a felvételi eljárás során esetleg nem történik Ügyfélkapu-regisztrációval hitelesítés, akkor azt a felvételi jelentkezést a beadási határidőig papíron (postai úton) is teljesíteni kell.
Elég zsúfolt az Ügyfélkapu, a könyvelők is dolgoznak most rajta ezerrel, de azért ott ennél részletesebb segítséget is találhatsz.

Most csak ennyi voltam, a polemizálgatást máskor folytatom. Csak úgy éreztem, fontos lehet, nehogy már rajtam múljon, ha elkésel! :-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://felsooktatas.blog.hu/api/trackback/id/tr11337705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása